Náci csűrhe...

Címkék

Újra antiszemita kártya!

2013.04.29. 18:22 Peppone Botazzi

Hétvégén újra forduló volt. A Vidi bebiztosította magát a dobogón, a Fradinak viszont elúszni látszik, de mégis kit érdekel ez amikor újra elő lehet venni az antiszemita kártyát?!

Itt is a hír. "Bántalmazták a Raoul Wallenberg Egyesület elnökét az FTC-Videoton meccsen, Orosz Ferencet többen szidalmazták, majd egyikük eltörte az orrát. Nyolc napon túli sérülésekkel szállították kórházba" (index)

Állítása szerint vasárnap a Fradi - Vidin szurkolt a családjával és így történt a támadás. Lenne egy pár kérdésem.

- látta valaha bárki is a B-középben ezt az embert? Mióta ekkora fradista az említett úriember és hol volt akkor eddig?

- ha a családjával ment, és ugye köztudott mekkora nácik a fradisták akkor, miért ült be az egész családjával a Green Monsters mögé "szurkolni"

- kicsit utánaolvasva a dolognak, azt hallani, hogy okoskodott és megmondóemberesdit játszott, erre szájonvágták. Kérdem én, ha a családommal vagyok akkor miért játszok önjelölt sheriffet egy az ideológiámtól teljesen idegen környezetben

 

Kicsit gyanús nekem ez a történet. Biztos, hogy megtörtént, ugyanis többen említették a meccs után, hogy láttak egy vérző orrú fickót és volt némi leskelődés amolyan "bunyó van" tekintettel felfelé, de semmi skandálás sieg heil-ezés nem volt. De hát ki hiszi ezt el, amikor már lehozta a Népszabadság, már nyilatkozatott adott ki a Mazsihisz. Hogy tudná itt megvédeni magát a szurkoló? Természetesen nem jött rosszul, hiszen utána egy gyűlöletbeszéd-konferencián ezt jól elő lehetett adni, látványos sérülés, remegő kéz, ingyen reklám a sajtóban. És megint bebizonyosodott, hogy nácik a fradisták. Este lehet szörnyülködni a híradó előtt, hogy "már megint a szurkolók..."

De kérdem én, bizonyított ebből a történetből valami? Biztos, hogy nem provokáció volt? Csak ha be is bizonyosodna az ellenkezője, vagy az úriember nem tudná bizonyítani a történetét, és majd ejtik a vádat az már nem fogja a médiát érdekelni, de főleg az emberek nem fognak tudni róla, hiszen akkor majd új kártyát dob a gép...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nacicsurhe.blog.hu/api/trackback/id/tr245252984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása