Náci csűrhe...

Címkék

heti mlsz adó, büntetések a mazsihisz megrendelésére, rendőrvicc...

2013.04.30. 19:59 Peppone Botazzi

Kezdjük a Szombathelyi srácokkal!

Megdöbbenve olvasom a hírt (Hungarian Ultras), hogy megvolt a tárgyalás. Repkedtek a tízezres nagyságrendű bírságok. (30-50 ezer forintok). Ez még csak hagyján, mert még mindig jobb mint ha bezárják őket, de ami igazán érdekes, az az indoklás. A vád szerint ugyanis, amikor a rendőrök terelték őket, akkor szembefordultak a rendőrökkel, káromkodtak és nem megfelelő sebességgel haladtak. Uraim hol élünk? Mi ez? Erre van ember? Erre van forrás? Ez az ország legkomolyabb problémája?

Tegyünk mellé egy másik hírt. Bizonyítottan gyilkosok, mégis szabadon engedik őket, mert 4 év (!) kevés volt, az ítélethozatalhoz. Csak én érzem nevetségesnek? Nagyszüleinket pár száz forintért gyilkolják és a rendőrségnek az a legnagyobb baja, hogy az ultrák nem megfelelő sebességgel közlekednek a meccsre menet. Gyalázat, nem tudok mást mondani. Gyalázat.

De haladjunk tovább, és nézzük a heti MLSz adókat! "Jól" jártak a kispestiek. Lanzafame eltiltást kapott. Gondolom amiért összeveszett a pályán csapattársával. Bár szerintem ez csak rájuk tartozni, intézzék el csapaton belül. Mégis az MLSz ebbe is bele szeretne nyúlni, hiszen szerepelni jó dolog...

A fradisták is megkapták a magukét. 1.500.000 forintés büntetés plussz a zártkapu, felfüggesztve. Természetesen visszaesőként. Indok, megbotránkoztató magatartás, rasszizmus, gyűlöletkeltés stb. visszaesőként. Videoton 100.000 forint büntetés megbotránkoztató magatartásért. És akkor álljunk meg egy kicsit. Undorító dolog a vamzerkedés és az árulkodás. DE, ferencvárosi oldalról elhangzott kurvaanyázás valamint fehérvári cigányok, basszátok az anyátok (tehát a büntetés jogos). Videoton oldalról elhangzott a ki nem ugrál szar fradista továbbá a fradista cigányok basszátok az anyátok. Nem értem, mire fel az 1.400.000 forintos különbség? Nem értem a következetlenséget és az egyenlőséget.

És akkor a hab a tortán: "A mérkőzés szomorú krónikájához tartozik, hogy a lefújása után a stadion területén megtámadták az egyik ferencvárosi szurkolót, a Raoul Wallenberg Egyesület elnökét. A garázda cselekmény miatt rendőrségi nyomozás indult. Az esettel kapcsolatban az szövetség hivatalos tájékoztatást kért az FTC-től. Az MLSZ mélységesen elítél minden erőszakos cselekedetet, így ezt a támadást is, és együttérzéséről biztosítja a súlyos sérülést szenvedett áldozatot."

Az MLSz miért nem biztosította együttérzéséről a miskolci cigánysoron megszurkált fradistákat 2 hete? Miért nem biztosítja együttérzéséről azokat a szurkolókat akik a rendőri túlkapások áldozatai folyamatosan? Ha valaki magánemberként kimegy, beszólogat a kemény magnak, kap egy pofont, akkor miért a munkaadója szítja a médiában a felhajtást, valamint a Mazsihisz és a Külügyminisztérium? Ha én bemegyek egy idegen táborba és provokálok, kapok egy pofont utána értem is könnyeket hullatnak közhivatalok, úgy hogy semmi nem nyert még bizonyítást? Nem torz egy kicsit a rendszer? Nem következetlenek és egyenlőtlenek a büntetések? Nem telepszik rá a szövetség egy kicsit a szurkolókra? Szerintem ezzel pont ez ellenkező hatást érik el és csak olaj a tűzre ha háborút hirdetnek. Mert akkor meg is fogják kapni. De azzal mindenki csak veszíteni fog.

Ennyi volt a keddi fegyelmi nap, nincs bocsánat, zéró tolerancia, kemény fellépés a szurkolók ellen, büntetnek mindent és mindenkit.

u.i.: Ja, majdnem kifelejtettem, A zéró toleranciáról jut eszembe: "A FEB az MTK –Diósgyőr mérkőzésen történt rendezési hiányosság miatt az MTK-t írásbeli figyelmeztetésben részesíti"

No comment...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nacicsurhe.blog.hu/api/trackback/id/tr455258520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása